Welkom op onze site webwerf.be

Via deze site willen we jullie vooral laten meegenieten van de vele foto's die we tijdens onze reizen en ons huidig verblijf in Zuid-Afrika gemaakt hebben.

De grootte van de standaard foto's is helaas nogal klein als je met een erg hoge resolutie monitor werkt. Voor sommige foto's zal je ook een vergroting kunnen vragen, maar niet voor allemaal; ik verkoop namelijk ook sommige van mijn foto's en mocht ik deze hier in hoge resolutie aanbieden dan vrees ik dat sommigen de foto's van hier zouden downloaden ipv ze te kopen.

 

Wat is webwerf ?

Ik zal deze vraag dus maar eerst beantwoorden, want dit is met stip de nummer één vraag die ik de laatste tijd krijg. Het is nochtans niet moeilijk ... "webwerf" is gewoon het Zuidafrikaanse woord voor "website". Zoals je ziet moet je het niet altijd te ver zoeken.

 

Groeten,

David & Greet

 

Verder vind je hier nog links naar de volgende zaken.

Zuid-Afrika

Voor de mensen die niet op de hoogte zijn van ons laatste avontuur : sinds 5 februari 2007 wonen we in Melkbosstrand op zo'n 20 km van Kaapstad. Via deze link vind je wat meer informatie ons nieuwe verblijf en dingen die er te doen zijn.

 

Weblog

De volgende link brengt je naar een compleet nieuwe site waar je onze weblog vindt zodat je onze avonturen in Zuid-Afrika kan volgen : http://blog.webwerf.be